Personel Sağlık.NET

Geri git   Personel Sağlık.NET - Forum > Sağlık Personeli > 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli

4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli

Seçenekler Stil
Alt 15-01-2010, 22:13   #1
albatros49
Yeni Üye

albatros49 is on a distinguished road
Standart 4924 lüler uyanın artık haklar elden gitti

KİM NE DERSE DESİN 5 YILIMI VERDİM ÇALIŞTIĞIM LANET YERE ŞİMDİ 4/B Lİ YAPACAKLAR 3 KURUŞ FAZLA VERİYOLARYA ONU ALACAKLAR ALIN SİZİN OLSUN YETERKİ BİZLERİ BURADAN KURTARIN UYUMAYIN MİLLET ZATEN 14,000 KİŞİ KALDIK BİZİDE ARADA KAYNATACAKLAR.SAĞLIK SEN E ÜYEYİM YARIN İSTİFA EDECEM HÜKÜMETİN DAVULUNU ÇALMAKTAN BAŞKA İŞLERİ YOK EN AZINDAN SAĞLIK SENE BİR MAİL ATIN UYANSINLAR ARTIKKKKKK
albatros49 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2010, 22:31   #2
mehtaphemşire
Yeni Üye

mehtaphemşire is on a distinguished road
Standart Cevap: 4924 lüler uyanın artık haklar elden gitti

ben 4blıyım ama 6-7 arkadasım 4924 lu aynı yerde çalışan 4 blı yapmalarının sebebi ne???biz arkadaslarla hergun istişare yaparız hakkımızı hukukumuzu beraber takıp ederiz...yardımcı olabılırsem mutlu olurum....
mehtaphemşire isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2010, 23:25   #3
ezel-58
Yeni Üye

ezel-58 is on a distinguished road

mehtap hemşire sana katılıyorum birkaç kuruş fazla para verılıyordu onuda alacaklar.ücretlerı fazla verıp doğuda personel çalıştıracağım denilıyordu şimdı onuda kaldıracak.tabikı sözleşmedekı 10 yıl calişmişlık süresının dolmasına 3 yıl var 3 yıl sonra haklarımız biraz daha artacaktı önlemek istıyor.sendikalar cok iyi iş yaptı.allah razı olsun bakanlığın oyununa geldiler ilk işim sendıkadan ayrılmak
ezel-58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 00:07   #4
mehtaphemşire
Yeni Üye

arkadaslar kesinlikle hepimiz haklıyız ve haksızlıga ugruyoruz.4b lı ve 4924 lu olarak...sendikadan ayrılmak çözum değil bence su sıralar.. yanlış anlamayın hiçbir baglantım yok uyelik dısında sendıkaların hıçbiri ile...sunu söyleyım kı tek basımıza sesımızı duyurma sansımız yok bırlık olup haksızlıklara yapılan adaletsızlıklere karsı olmamız gerekıyor...
Alt 16-01-2010, 02:48   #5
albatros49
Yeni Üye

arkadaşlar hepimiz birlik olursak hiç bir şey olmaz anasayfada yazılan yazı sayın editörüme ricam ile gerçekleşti onlara hepimiz adına binlerce teşekkür ediyorum bir kez daha tarafsız ve bizlerin yanında olduklarını gösterdiler hepimiz birlik olalım bizim sesimiz çıkmadıkça yükleniyorlar 4/b li kardeşlerimiz yanlış anlamasın aldıgımız 200 lira fazla para istemiyorum onu yeterki kurtarsınlar bizi buralardan inanın kafayı yememek elde degil bunlar en basit ekmegi bile haftalık almanın ne demek oldugunu bilmezler bizi ancak doguda çalışanlar anlar hepimiz inşallah düze çıkar kurtuluruz ama güncel tutalım olayı hepinize EN DERİN SEVGİ VE SAYGILARIMLA
Alt 16-01-2010, 07:27   #6
mehtaphemşire
Yeni Üye

arkadasım kesınlıkle katılıyorumm...ve sizi çk ıyı anlıyorum...
ben 4b li olarak goreve basladım mart ayında.9 ay oncesıne kadar sizlerin 4924 lu olan herkesın maasının 657 li ve 4b lilerden 2 katı fazla aldıgınızı duymustum oylede biliyordum...çok adaletsız bı durum oldugunu diğerlerine haksızlık yapıldıgını savunudum hep..ama atamam olduktan sonra 4924 lu olmanın çok maaş almaktan ibaret olmadıgını anladım..ulaşımı dahı olmayan en ücra koylerde tek basına durmak ,sizin de dediğiniz gibi haftada 1 defa ekmek alabılmek,gecesı gunduzu haftasonu tatılını kullanamamak ....çok zor bı durum...bunları gorunce aslında bize değil 4924 lulere yapılanların adaletsız ve haksız oldugunu anladım...ALLAH yardımcınız ve yardımcımız olsun...BOL SABIRLARR DİLİYORUM...
Alt 16-01-2010, 12:53   #7
esin11
Acemi Üye

esin11 is on a distinguished road

6yıldır eşlerimizden ayrı yaşayalım, çocuklarımızı babasız büyütelim, boşamanın eşiğine gelelim,ücra köşelerde yaşayalım,hafta sonu tatilimiz olmasın, fazla verdikleri iki kuruşu habire kafamıza kaksınlar,maaşlarımız vergi dilime girsin, tedavi masraflarını isteyince siz zaten zenginsiniz densin,üniversite okuyamayalım,eş tayini isteyemeyelim,sağlık tayini isteyemeyelim,aile hekimliğine geçince ücra köşelere bizi görevlenirsinler,yetmesin HAKLARIMIZI ELİMİZDEN ALSILAR VE BİZLERİ4B YE GEÇİRSİNLER YOK ÖYLE YAĞMA HİÇBİR HAKKIMI HELAL ETMİYORUM VERİLMİŞ HAKLAR GERİ ALINAMAZ 4B Lİ ARKADAŞLARI BİZİM STATÜYE GEÇİRSİNLERDE GÖRELİM
esin11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 14:02   #8
soyutdüşünce
Yeni Üye

soyutdüşünce is on a distinguished road

arkadaşlar bu ay 4924 lülerin maaşlarından %12 lik bir kesinti oldu.(tüm emekli sandığına tabi personele uygulandığı söyleniyor ama emin değilim).sürekli maaşları aşağı çekme halindeler.senenin ilk bir kaç ayı 4 blilerden ve kadrolulardan yüksek alıyoruz yıl sonuna doğru maaşlar arasındaki fark 200 tlyi geçmiyor.bizim,doğuda kimsenin kalmak istemediği yerlerde YILLARDIR yaşamamızın karşılığı bu olmamalı!!! bize fazla verdikleri para emekli tazminatımız.yani kadrolulardan fazla para almıyoruz ki!
artık sağlık bakanlığında çalışmaktansa memleketimde üniversite hastanesinde 4bli çalışmak daha cazip geliyor!
soyutdüşünce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 17:38   #9
albatros49
Yeni Üye

bir kaç kendini bilmez sivri anasayfaya yorum yazmış yanımda olsalar eminim bogarım derdi fazla aldığımız 200 tl merkezi bıraksın gelsin mezrada benim yerime çalışssın namusum ve şerefim üstüne yemin ederim ben verecem 200 tl yi ona şubat mart yüksek geri kalan aylarda 200 tl yıl sonu 150 tl geriden konuşması kolay onu yazanlar gelin becayiş yapalım razımısınız yok öyle gerekirse avrupa insan hakları mahkemesine dava açacam hepimizin en aşagı 7-8 yılı gitti bunlar ömürden gidiyor.gelsinler burda çalışsınlar verecem 200 tl onlara işte mailim anil_arda16@hotmail.com bir tane teklif gelirse bogazımı keserim.yok öyle geriden konuşmak bizim çektiğimizin onda birini çekmediniz.4924 lüyü kimse ezemez
Alt 17-01-2010, 23:53   #10
çılgınferrari
Acemi Üye

çılgınferrari is on a distinguished road
Angry Cevap: 4924 lüler uyanın artık haklar elden gitti

sevgili albatros kardeşim heralde o sivri ben oluyorum fakat ben bu sıfatı kabul etmiyorum fakat ben senin kendini savunamamanın verdiği acıyı hissetmiyorsam nağmerdim kardeşim yazdırdığını iddia ettiğiniz yazıya bakın sanki 4924 lülere öyle haklar verilmişki yazılmış , fakat 2005 yılından iki yıl sonra 4b liler alındı eş durumu vs tüm haklar hep onlara ; maaş meselesine gelince bunlar kepçe ile verdiklerini kazanla alıyorlar bunu sen benden daha iyi biliyorsun ayrıca sayın sağlık bakanı denen........ beyefendi tüm doğu ve güneydoğu sorununu siz 4924 lülerle hallettiğini sanıyor fakat yanılıyor yangın ateş bacayı sardı dediğim gibi TARİH TEKKERRÜRDEN İBARETTİR YAZIN KARDEŞİM BURALARA ORALARA YAZIN HERYERE YAZIN UTANSINLAR BAKANLIK UTANSIN MÜSTEŞARLAR UTANSIN SENDİKALAR UTANSIN SENDİKALARA UŞAKLIK EDEN ÇALIŞANIN HAKKINI SAVUNAMAYAN HER KİM SÖZCÜ VARSA ONLAR UTANSIN YOK ÖYLE BEN BEN SORUMLU SENDİKAYIM DEYİP BAKANIN ÇAYINI İÇİP KÖŞEYE ÇEKİLMEK YOK ÖYLEE
çılgınferrari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil