ANASAYFA

Geri git   Personel Sağlık.NET - Forum > Sağlık Personeli > 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli

4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli

Seçenekler Stil
Alt 18-01-2010, 21:58   #11
albatros49
Yeni Üye

albatros49 is on a distinguished road
Angry Cevap: 4924 lüler uyanın artık haklar elden gitti

arkadaşım net olarak yazdım muşta mezraya gelsin çalışssın 200 tl ben verecem malatya ve öte her becayiş kabulumdür.sivriler var evet ben bırakacam versin 980 maaş ben ankarada çalışırım 1,300 onun olsun arkadaşım dagbaşında yaşamak sıcak ekmege hasret bakmak her gün kaşına dikilen kocaman bir dağ olması çocugu okula verememek ne demek ben bilirim. 4/b olmuşta ne olmuş bizim girdiğimiz sınava neden girmemiş dağın başında yaşıyorsam 200 lira fazla alırım tabi gel sende al sayıları 70,000 imiş bak yavrum 41,258 şuan resmi sayı 4/b 14.753 4924 lü biz işe başladığımızda 7.100 47b li vardı 7 sene önce yani biz yola çok önce çıktık ÇAYDA DEM ASKERDE KIDEM BASAR BİZLEMİ BOT BAGLADINIZ HERKES HADDİNİ BİLECEK ŞEHİR MERKEZİ VE İLÇE MERKEZİNDEKİ SİVRİLERE BU LAFIM AKILLI OLUN SANA DEGİL KARDEŞİM
albatros49 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2010, 02:32   #12
stigmurder
Yeni Üye

stigmurder is on a distinguished road
Standart Cevap: 4924 lüler uyanın artık haklar elden gitti

arkadaslar bizim zamanımızda yani sınava girdigimizde boyle alım vardı 4b li olsa öle atanırdık böyle atanın dediler öle atandık bosu bosuna kendinizi paralıyorsunuz 7 sene önce sizin suan geldginiz gibi degildi istasyonlar biz geldigimizde il merkezinde 2 ambulans vardır ey gidi gunler herneyse kardesler sizde haklısınız biz cok alıyoz gercekten yada siz cok az alıyosunuz !!!
stigmurder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2010, 04:20   #13
albatros49
Yeni Üye

albatros49 is on a distinguished road

arkadaşım konuyu anlamadın sanırım mail ver sana ocak bordurosunu yollayım 1398 yuvarlak 1400buda ovak mayısta onuda bulamazsın 6 yıl önce 1180 ile başladık biz 4 sene sağlık ocağı lojman sobası yakmanın ne demek oldunu bilmezsin eve su taşımayı ha bu arada 6 yıl önce ben geldiğimde lojmanda pencere ve elektrik yoktu
albatros49 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2010, 15:19   #14
stigmurder
Yeni Üye

stigmurder is on a distinguished road

albotrus bizde farklı bişe demedik bu dedikoduları cıkaran arkadaslarada bizle bu sınava girip kazanamayan kisiler ama 4bli olmakta o kadar kötü degil arkadaslr nye bu kadar kızgınki benim tuzla devlet hastanesinde calısın lise att arkadasım
930 tl maas
700 döner

ben 1300 maas
340 döner

yani o memlekette ben yaban ellerde herneyse zaten bunun mantıgını dusunseniz bunun ne kadar sacma bi tartısma konu oldugunu bulursunuz biz kadro istiyoruz baska birsey degil
stigmurder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2010, 17:46   #15
deli dumrul
Yeni Üye

deli dumrul is on a distinguished road

haklısınız siz fazla maaş alıyorsunuz diye nöbet iznimizi verme 112 de çalıştır aile hek. çalıştır nerde boşluk varsa bizimle doldur bi de 4/B ye geçir mahkemeye giderim
deli dumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 20:04   #16
ARSLANBEY
Yeni Üye

ARSLANBEY is on a distinguished road

merhaba arkadaşlar. ben de köyde görev yapıyorum. köyümüzde sağlık ocağı kapandı ve aile hekimliği kuruldu. bana da 1 yıldır seni tsm ye çekecez diyorlardı. son 1 hafta kala jet hızıyla köyde c tipi 112 acil istasyonu kurduk seni de orda bıraktık dediler.(biz de bi heyecanla evdeki eşyaları bile toplamıştık. düşünün siz artık moral seviyemizin nerelerde olduğunu. ama kimin umrunda tabii. SİZ SÖZLEŞMEYİ ÖYLE İMZALADINIZ!...)
ilk önce top. sağ. sağlık memurunun 112 de görev alması kanunen mümkün müdür? paramedik ya da att olması gerekmez mi?(bu arada ne şoför bulabildiler ne de ambülans..) ve de bir att nin bile hastaya aspirin dahi verme yetkisi yok deniliyor diye bir yazı okumuştum geçenlerde...
daha sonrasında ilk başta bana aile hekimiyle hiçbir bağlantın yok. senin işin yalnızca acil ihbarlardır ve hastayı en yakın sağlık kuruluşuna ambulansla sevk denildi. şimdi ise aile hekimi tek personelle yapamayınca bana aile hekimine yardım et deniliyor. 112 elemanının, aile hekiminin elemanı olmadığı ona yardım etme zorunluluğu var mıdır? bu konuda bana dayatma yapabilirler mi?
bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarından dolayı, teşekkürlerimi şimdiden iletiyorum. ALLAH a emanet olun. ALLAH akibetimizi hayır etsin İnşaALLAH...

Konu ARSLANBEY tarafından (02-03-2010 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir..
ARSLANBEY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2010, 15:26   #17
ARSLANBEY
Yeni Üye

[quote=

Konu ARSLANBEY tarafından (03-03-2010 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-03-2010, 16:55   #18
hdemir18
Yeni Üye

hdemir18 is on a distinguished road

arslanbey kardeşim, bende 4924 lü sağlık memuruyum(toplum sağlığı teksnisyeni). çalıştığı il 2008 yılı kasım ayında aile hekimliğine geçti. şimdi senin yaşamış olduğun sorunşarın bir kısmını o zamanlar yaşamıştık. 1. sağlık memuru 112 de görevlendirilebiliyor. 2.kesinlikle ilaç tedavisi yapamıyorsun yani ilaç dahi vermiyorsun(ben burada ambulans ile hasta götürürken dr gelmiyordu. ben dr"eğer hastaya bişey olursa ilaç vermem yapacağım tek şey ölürse fatiha okumak diyordum" çünkü ilaç verdiğin zaman hasta iyi olur seni takdir etmezler. ölür sen öldürdün derler). 3.aile hekimleri kamyon yüküyle para alıyorlar. bakanlık ilaç paralarını dahi veriyor. bizim burdaki dr'lar 8bin tl alıyorlar bunun içinde herşey var. hatta isterse dışardan eleman tutabilir. bütün her işini kendisi ve elemanı (asıl adı sağlık personeli) yapmak zorunda. bizim burada bulunan 112 personeli aile hekiminin pansuman-enjeksiyon-gebe ve bebek izlemleri gibi işlemleri kesinlikle yapmıyorlar. sözleşmeli olduğumuz için sadece bizi korkutmaya çalışıyorlar.yönetmelik ve kanunlar bu şekilde.5258 sayılı aile hekimliği pilat uygulaması kanununu ve yönetmelikleri iyi oku. Allah kolaylık versin.
hdemir18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2010, 00:05   #19
ARSLANBEY
Yeni Üye

hdemir18 kardeşim. ALLAH senden Razı olsun. gerçekten bizleri öyle durumlarda bırakıyorlar ki Hipokrat olsa işin içinden çıkamaz. ALLAH cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. ALLAH a emanet ol kardeşim...
Alt 04-03-2010, 12:28   #20
deli dumrul
Yeni Üye

deli dumrul is on a distinguished road

çalıştıramazlar
deli dumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil