Cevap: 4924 lüler uyanın artık haklar elden gitti
merhaba arkadaşlar. ben de köyde görev yapıyorum. köyümüzde sağlık ocağı kapandı ve aile hekimliği kuruldu. bana da 1 yıldır seni tsm ye çekecez diyorlardı. son 1 hafta kala jet hızıyla köyde c tipi 112 acil istasyonu kurduk seni de orda bıraktık dediler.(biz de bi heyecanla evdeki eşyaları bile toplamıştık. düşünün siz artık moral seviyemizin nerelerde olduğunu. ama kimin umrunda tabii. SİZ SÖZLEŞMEYİ ÖYLE İMZALADINIZ!...)
ilk önce top. sağ. sağlık memurunun 112 de görev alması kanunen mümkün müdür? paramedik ya da att olması gerekmez mi?(bu arada ne şoför bulabildiler ne de ambülans..) ve de bir att nin bile hastaya aspirin dahi verme yetkisi yok deniliyor diye bir yazı okumuştum geçenlerde...
daha sonrasında ilk başta bana aile hekimiyle hiçbir bağlantın yok. senin işin yalnızca acil ihbarlardır ve hastayı en yakın sağlık kuruluşuna ambulansla sevk denildi. şimdi ise aile hekimi tek personelle yapamayınca bana aile hekimine yardım et deniliyor. 112 elemanının, aile hekiminin elemanı olmadığı ona yardım etme zorunluluğu var mıdır? bu konuda bana dayatma yapabilirler mi?
bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarından dolayı, teşekkürlerimi şimdiden iletiyorum. ALLAH a emanet olun. ALLAH akibetimizi hayır etsin İnşaALLAH...
Konu ARSLANBEY tarafından (02-03-2010 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir..
|