Personel Sağlık.NET

Geri git   Personel Sağlık.NET - Forum > Sağlık Personeli > 657 Kadrolu Sağlık Personeli

657 Kadrolu Sağlık Personeli 657 Kadrolu Sağlık Personeli

Seçenekler Arama Stil
Alt 21-12-2009, 18:37   #91
orthosis
Yeni Üye

orthosis is on a distinguished road
Standart Cevap: 657'nin 4/b'nin yanına eş durumu tayini isteyememesi

arkadaşalar dilekçemi kasım başında verdim hala bir ses yok. sizlerden ricam tayin yaptırabilenler lütfen paylaşsın.
orthosis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2009, 10:30   #92
orthosis
Yeni Üye

orthosis is on a distinguished road

evet arkadaşlar uzun süredir tayin talebimle ilgili olarak cevap gelmeyince dün ankaraya gittim.talebimin olumsuz değerlendiğini öğrendim. nedeni eşimin çaılşıtığı ildeki standartların uygun olmamasıymış. yani ben 3a dayım eşim 2a da olduğu için üst bölge alt bölge hikayesi. dedik eşimde benim yanıma gelemiyor ne olacak bizim halimiz diye kibarca kapıyı gösterdiler. inanın taşrada çalışan memurların sorunları yaşadığı sıkıntılar umurlarında ve gündemlerin değil. bizim iş başka bahara kaldı. ne diyelim eden bulsun...
orthosis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2010, 11:36   #93
mağdur sağlıkçı
Yeni Üye

mağdur sağlıkçı is on a distinguished road

benimde eşim 657 ve biz 4 senedir farklı illerdeyiz biz 657'li olan eşimin benim yanıma (4/b) gelmesini istiyorum ikiz bebeğim var çok mağduruz biz neyapabilir bilgisi olan varsa sevinirim
mağdur sağlıkçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 17:59   #94
hoffa
Yeni Üye

hoffa is on a distinguished road

arkadaslar ne olacak bizim bu halimiz. bende haziranda evlendim eşim 4/b li zonguldakta calısıyor. tayin istedik zonguldak üst bölge oldugu için reddedildi. onunkide olmuyor kütahyaya(tayin dönemi gibi sacmalıklar var, hem tayin dönemi acılsa bile cıkması garanti degil ancak kadro olursa) bende kütahyada calısıyorum 10 saatlik yol psikolojimiz bozuldu artık. otel, misafirhane köşelerinde sürünüyorum. ne yapmamız lazım saglık bakanlıgının önünde kendimizimi yakalım. bumudur aile birliğine gösterilen saygı, hassasiyet. bize su yapılanlar düşmana yapılmaz allah bildiği gibi yapsın bu magduriyete neden olanları..
hoffa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2010, 22:24   #95
yağmurum
Acemi Üye

yağmurum is on a distinguished road

ben bunların çıkardığı yönetmeliği de bunların zihniyetininde taaa a.......ben kadrolu eşim 4.b li 9 kasımda eşimin bölgesi 4ün d sinde olduğu için tayin dilekçesi verdim ve 1 ay sonra olumlu olarak yazım geldi eski yerimden ayrılışımı yaptım evimi göçümü toplayıp getirdim yeni görev yerime başladım aileme kavuştum aylar sonra ama sonra bakanlıktan gelen telefonla yıkıldım senin tayinin yanlış olmuş eski yerine döneceksin dediler alt bölge üst bölge olayı be yavşaklar madem böyle bir olay var dı benim tayinimi niye yaptınız çocuk mu kandırıyorsunuz hayvanlar yakında cinnet geçirmessem yada bunun hesabını fazlasıyla sormassam kimse şaşırmasın
yağmurum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 16:53   #96
AYSEGUL1981
Yeni Üye

AYSEGUL1981 is on a distinguished road

Arkadaşım Allah onların belasını versin. şimdi sil baştan 1 yılınımı doldurmayı bekleyeceksin. Dönem tayininine de başvuramazsın demi. Allah kolaylık versin.
AYSEGUL1981 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-02-2010, 00:12   #97
nupelda
Yeni Üye

nupelda is on a distinguished road

aileler parçalanıyor yavaş yavaş.çocuklarımız bireysel insan olacak anasızlıktan babasızlıktan anne baba sevgısı olmayacak,aile kavramı nedır bılmeyecekler,ülke sevgisi nedir bılmeyecek ve umursamayacaklar.peki bu hükümet ilerde ülkeyı nasıl bir felakete sürükledıklerının neden daha farkında değiller.bunun hesabını kımler verecek?..evliyim eşim çanakkalede ben istanbulda güya aile kurmaya karar verdik ama hükümet kuramazsın dıyor sen ıstedığın yerden eş seçemezsın dıyor.sizleri allaha havalae ediyorum...
nupelda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2010, 12:33   #98
moğulkoç
Yeni Üye

moğulkoç is on a distinguished road

öncelikle allah işinizi rasgetirsin yağmurum bizimde durumumuz sinki ile aynı şu an ne durumdasınız dava açtınızmı açtıysanız sonuç nasıl bizi bilgiledirirmisiniz zahmet olmazsa

Konu moğulkoç tarafından (28-02-2010 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir..
moğulkoç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2010, 16:30   #99
dilah
Yeni Üye

dilah is on a distinguished road

moğulkoç beni belki hatırlarsın üniversiteden aynı sınıftan ahmet balıkesirli..kardeş bende aynı durumdayım.özele msj at telefon nosunu araşalım..
dilah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-03-2010, 14:47   #100
hepar
Yeni Üye

hepar is on a distinguished road
Standart Bölge farkı tayini

Eşim kadrolu hemşire 2010 ocak kurum içi nakil atama döneminde siirtten bursa iline tayini çıktı.Bursa ili 1/d sinde MAnisa ili 2/c sinde alt bölge tayini istiyebiliyormu 1 senesi dolmadan yardımcı olursanız çok teşekkür ederim arkadaşlar...
hepar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil