ANASAYFA

Geri git   Personel Sağlık.NET - Forum > Sağlık Personeli > 657 Kadrolu Sağlık Personeli

657 Kadrolu Sağlık Personeli 657 Kadrolu Sağlık Personeli

Seçenekler Arama Stil
Alt 21-05-2009, 17:48   #21
hasan061978
Yeni Üye

hasan061978 is on a distinguished road
Exclamation Cevap: 657'nin 4/b'nin yanına eş durumu tayini isteyememesi

Merhaba arkadaşlar... 657 li personelin 4/b personelin yanına gidebilmesi için yapılacak (ne zaman olduğu belli deil.. belki bir belki iki yıl sonra) değişikliğin en erken sürede yapılması için sendikalara, bakanlığa ve diğer ilgili kuruluşlara baskı yapmamız.. sesimizi duyurmamız bu konudaki mağduriyetimizi aktarmamız için bir e-mail grubu yada iletişim bilgilerimizin yer aldığı bir liste oluşturalım.. bir araya gelip.. ortak bir metin oluşturalım... yukarıda arkadaşımızın önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapalım... Bakanlığın 4/b li personelleri başka kurumlardaki personellerin yanına göndermesi, kendi personelleri olan biz 657 li leri ise 4/b li nin yanına göndermemesi hakkanineyete, hukuka uygun değildir.. birlik olalım.. Aşağıda ünvanım ve iletişim bilgilerim yer almaktadır.. bir liste oluşturup irtibata geçelim birbirimizden haberdar olalım.. hatta yürüyüş bile düzenleyebiliriz.. çeşitli şekillerde hakkımızı arayalım.

Hasan YILDIZ Sağlık Memuru (Top. Sağ. Tekn.-lise)
Rize il Sağlık Müdürlüğünde çalışıyorum.Erzurum'a gitmek istiyorum.
e- mail: mhasanyildiz@hotmail.com
Telefonum: 05427971494
--------------------------------------------------------------
Yeter artık... nakil hakkımızı istiyoruz...
hasan061978 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2009, 19:40   #22
orthosis
Yeni Üye

orthosis is on a distinguished road
Standart Cevap: 657'nin 4/b'nin yanına eş durumu tayini isteyememesi

Arkadaşlar bende sizinle her türlü aktiviteye varım. ıspartada çalışıyorum konyaya gitmek istiyorum. bakanlıkta personel genel müdürlüğünde tanıdığım arkadaşlarım var. kendilerine telefonla ulaşamadım. haziran ayının başında ankaraya bakanlığa gideceğim. inşallah sizlere düzünleme hakkında güncel bilgiler getireceğim. bence hepimiz bakanlığa,akime ve sendikalara mail atabiliriz. bu gün akime başvuracağım. hakkımızda hayırlısı sizlerde görüşlerinizi paylaşınız.

Kadir Aslankoç
Ort tekn
5053528674
orthosis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-05-2009, 15:32   #23
aslanbey
Yeni Üye

aslanbey is on a distinguished road
Exclamation 657'nin 4/b'nin yanına eş durumu tayini isteyememesi

arkadaşlar memurlar nette 4/b sağlık personeli kısmında arkadaşlar örgütlenip örnek dilekçe yazıp gönderecekler lütfen 657 li olup 4/b eşi olan arkadaşlar bu dileçleri listedeki yerlere bu çarşamba günü göndersin...
aslanbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-05-2009, 16:39   #24
hasan061978
Yeni Üye

Thumbs up Cevap: 657'nin 4/b'nin yanına eş durumu tayini isteyememesi

657'li Eş 4/b'li Eşin Yanına Tayin Olabilecek
29 Mayıs 2009 Cuma
657'li eş 4/b'li eşin yanına tayin olabilecek

Bilindiği gibi hali hazırda 657 li eş, 4/b li eşin yanına tayin isteyemiyor bu gibi durumlarda mahkemelre davalar açılıyor ve personel 1 yıl mahkeme kararı bekliyordu.
personelsaglik.net editörlerinin Sağlık Bakanlığı'ndan aldığı KESİN bilgilere göre 657'li Sağlık personeli, 4/b'li eşinin yanına tayin olabilecek.
Yaptığımız görüşmelerde 1 aya kadar yönetmelik değişikliği yapılacağı ve 657 li personelin 4b'linin yanına tayin olabileceği bilgisine ulaştık.
Ayrıca geçen haftalarda personelsaglik.net 4/b forumunda '' 4/b sıcak gelişme'' başlıklı yazı geçerliliğini koruyor.
657'li eşin 4/b'li eşin yanına tayin olacağına dair kesin ve net bilgiler olduğu için bu konu ana sayfaya taşındı. Forumdaki '' 4/b sıcak gelişme'' başlıklı haberimizle ilgili bakanlık olumlu gelişmelerin olacağını ancak % 100 olur demediği için söz konusu başlık ana sayfadan duyrulmadı.
Merak edilen '' 4/b Sıcak Gelişme'' haberi forumun 4/b kısmında mevcuttur.
--------------------------------------------------------------------

oley beee.. habere bakk.. habere.. bu sitenin editörlerini tebrik ediyorum.. her zaman çalışmalarını takdir etmişimdir.. ama ne yalan söyleyim.. bu habere bayağı bi vefa borcum olduğunu düşünüyorum... teşekkür ederim sayın editörler... bakanlığa yapmış olduğumuz haykırışı dile getirip bizlere tercüman olduğunuz için.. çok güzel bir hizmet yapıyorsunuz... belki maddi bir karşılık almıyorsunuz ama emin olun manevi olarak çok bahtiyar olacaksınız.... bu haber benim gibi yüzlerce kişiyi ilgilendiriyor.. sonunda hukuksuzluk düzeltilecek ve hakkımız olan nakil tayinine kavuşacağız.. Allah razı olsun önce editörlerden..sonra bu işte mağdur olup ses veren mağdur kardeşlerimden her şey gönlünüzce olsun..
Alt 29-05-2009, 20:31   #25
odemisli
Yeni Üye

odemisli is on a distinguished road

personelsaglik.net e çok teşekkürler.onlarca sağlık personelininin ve ailelerinin yüzü güldü.inşallah eş durumu olmayan diğer arkadaşlar da bir an önce ailelerine kavuşurlar.
odemisli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 12:56   #26
hasan061978
Yeni Üye

bek-li-yo-ruz... inşallah bu ay içinde yapılır...
Alt 21-06-2009, 02:15   #27
yağmurum
Acemi Üye

yağmurum is on a distinguished road

evet dostlar bende personel sağlık editörünün yayınladığı yazıyı inanın hergün okuyorum böyle bir haber sendikaların sitesinde olsaydı inanın hiç ihtimal vermezdim reklamlarını yapıyor diye ama personel sağlık bi başka sayın editörlerimize inanın çok dua ediyorum allah gönüllerine göre versin her 2 cihanda bende en kısa zamanda sorunlarımız çözülür de aile bütünlüğümüz sağlanır dualarım hepiniz için dostlar allah gönlümüze göre versin inşallah.....
yağmurum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2009, 12:47   #28
enkidu38
Yeni Üye

enkidu38 is on a distinguished road
Exclamation Cevap: 657'nin 4/b'nin yanına eş durumu tayini isteyememesi

NE ZAMAN NE KOŞULLARDA ARKADAŞLAR net bilgi sahibi olan yokmu.Ben aradım bakanlığı bana bu konu ile ilgili hiçbir bilgi yok dediler.sayın editörler ve arkadaşlar böyle bir şey var ise üstüne düşmemiz lazım;herkese saygılar inşallah bir an önce herkes evinin yolunu tutar.
enkidu38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2009, 20:01   #29
asuman demir
Yeni Üye

asuman demir is on a distinguished road

ben üniversitede 4/b li olarak çalışıyorum eşim mecburi hizmetini mardinde yapıyor orada üniversite yok fakülte hastanesi yok acaba bu yasa değişikliği ile eşim benim yanıma gelebilirmi yoksa istifa edip gitmek zorundamı kalıcam net bir bilgisi olan varmı bu konuda lütfen bana bu konuyla ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum
asuman demir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2009, 20:03   #30
asuman demir
Yeni Üye

asuman demir is on a distinguished road

bu yasa değişimi umarım 6 ay içinde sonuçlanır
asuman demir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil