| Forum | Memur | Sağlık | Meb | Borsa | Kpss | Sözleşmeli | Hekim | Mezun |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Öktem imaj çalışmasını da alıştığı bir kıyafet olan hemşire üniforması ile gerçekleştirdi İlk Klip Bip Adlı Şarkıya Çekilmiş Ve Yayınlanmıştır...İkinci Klip İse Albümün Adını Taşıyan Parça Uçmalıyım' a Gelecek... ![]() Hemsireligi ve sunuculugu bir arada yürüten daha sonra Istanbul’a gelerek albüm çikaran Ayse Derin Öktem sarkici oldu. Ayse Derin Öktem çikardigi albüm sonrasinda gördügü ilgi karsisinda hemşirelikle sarkiciliği bir arada yürütmekte karar kildi. Albümünün birinci parçasi olan “Biiip” sarkisina klip çeken sanatçi su günlerde ayni zamanda albümüne adini verdigi “Uçmaliyim” sarkisina da klip çekecek. “Uçmaliyim” adli sarkisina hastanede klip çekecegini de belirten Ayse Derin Öktem klibinin müzik kanallarinda dönmesin den sonra bomba gibi patlayacagini iddia etti. PAMELA’NIN TÜRKIYE SUBESI GIBI… Ayse Derin Öktem’in bir avantaji da dünyanin güzelligi ve seksiligi ile tanidigi Pamela Anderson’a çok benzemesi de büyük bir avantaj olacagi seklinde yorumlaniyor. Gerek arkadaslari ve gerekse sahneye çiktigi her ortamda dünya stari Anderson’a benzemesi hemen fark edilen ve büyük hayranlikla izlenen Ayse Derin Öktem “Ben Pamela Anderson’a benzerlik avantajimi çok iyi kullanacagim. Çünkü gerek güzelligi ve gerek seksiligi ile dünyadaki bütün erkeklerin yüreklerini hoplatan Pamela gibi Türk erkeklerinin yüreklerini yakacagim. Gerek sesim gerek güzelligim, seksiligim gerekse Pamela’ya olan benzerligime akil ve zekami da ekleyerek istedigim noktaya gelecegim” dedi. Istanbul’a gelmeden önce Antalya’da bir televizyon da sunuculukta yapan güzel sanatçiyi taniyan arkadaslari ise “o gözü kara, kafasina koydugu yere gelebilme adina bütün kurallari ezip geçer” diyorlar Tıp dünyasından müziğe bir transfer daha...Ferhat Göçerden sonra Hemşire Ayşe Derin ÖKTEM de albüm yaparak sahnelere adım attı... Antalya musiki cemiyetinde eğitim aldım. Osıralarda Antalyada görevliydim. Muammer karaca tiyatrosunu kazanınca tayinimi istanbula aldırttım. Karşıma fırsatlar çıkınca aldığım müzik eğitimini değerlendirmek istedim. Geçtiğimiz ay ilk albümüm ÖNCÜ müzik etiketiyle çıktı. 'UÇMALIYIM' ismini taşıyan maxi single' ım pop ve fantazi tarzında. Müzik piyasasında çok yeniyim ama hedeflerim büyük. Hedefim SİBEL CAN gibi iyi albümler yapabilmek. Albümüm için bir yıl boyunca geceli gündüzlü çalıştım. Çıkış parçama önümüzdeki günlerde hemşire kıyafetiyle birde klip çekeceğim... Güzellik çok önemli... Güzelliğimin avantajlarını hep yaşadım. Ama zeka olmadan sadece güzellik işe yaramaz. Hayatımda birşeyler başarmışsam bunda zekamın da çok payı vardır. Kendimi çok beğeniyorum.Kimi insanlar beni Filiz akına benzetiyor. Bu beni çok mutlu ediyor. Akın'ı yaşam çizgizi ve hayata karşı duruşu ile çok beğeniyorum... Her zaman hastalarımdan güzelliğimle ilgili övgü alırdım. Birçok hastamdanda evlenme teklifi aldım. Ayrıca Her zaman kıskanılan bir kadın oldum. Güzel olmamdan dolayı her zaman bu başıma geldi. Benden önce Hemşire kostümüyle PETEK DİNÇÖZ klip çekti, Fotoğraflar çektirdi. Benim fotoğraflarımın tepki çekeceğini düşünmüyorum. En azından benim kıyafetlerim Petek dinçöz'e göre daha kapalı... Bizim Notumuz:''kepindeki hilalden utan''
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemşire bacılarımız için imaj bozucu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çevre Sağlığı Teknisyeni Temsilcisi
|
işini ile müziğini birbirine katmaması gerekirdi yazık gerçekten
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
Çok yazık.Mesleğimizin yüz karası.Kepindeki hilalden utanması gerekirken düştüğü duruma çok fazla yorum yapmakta anlamsız bence.Bu ve bunun gibi kendini bilmezler yüzünden mesleğimiz lekeleniyor.KINIYORUM
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
bu mu pamela?huhahahaha...
rezilliğin resmi.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
buna canını güvenmiş binlerce insanımıza yazık
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
|
Kutsal bir meslek yapıyoruz gerçekten biz mesleğimizi yüceltmeye çalışırken böyleleri yüzünden emeklerimiz boşa gidiyor. Bu gidişata bir dur dememiz lazım hepbirlikte, edepsiz en azından üniformamızı kullanmasın. Onu çalıştıran hastaneyede yazıklar olsun.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Editör
|
puhahahha ne dimki yüzkarası hemşire öğğğğğğ yazıklar olsun mesleğinedemi saygın yok!!!ALLAH akıl fikir versin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
|
arkadaşlar bunda öfkelenecek bişey yok buna sadece bir obje veya sanatsal çalışma gözüyle bakmak lazım.bence normal.ama bir de madalyonun öbür yüzü var ki bu da tamamen insanların ahlaki duygusuna kalmış.eğer insanlar hastaneye gittiğinde hemşire arkadaşlarımıza bu gözle yaklaşırlarsa o tamamen kendi ahlaksızlığıdır.
yani suç bu arkadaşımızda değil biz erkeklerdedir ))) ben de dahil.[ben de radyoloji teknikeriyim ama insanlar bize röntgenci diyorlar alışmışlar napalım düzeni değiştirecek halimiz yok zaten baştan bozulmuş düzen )) ]Konu root tarafından (05-10-2008 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bazı kelimeler root tarafından yazıda çıkarıldı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
|
ayşe derin ökteme sanat hayatında başarılar diliyorum.böyle yazıklar olsun başlıgı hiç hoş olmamış personel sağlık net.
bu hemşire arkadaş albüm yapmasada insanlar onu çekemiyordur büyük bi ihtimalle çünkü kadın güzel...helal olsun fiziğinide kullanıyor sesinide... insanlar hemşirelere kötü gözle bakarmış.bunlar hikaye arkadaşım.herkes beynini temizlesin...insanları eleştircegine... sanat hayatında başarılar hemşire arkadaşım.... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|