Personel Sağlık.NET

Geri git   Personel Sağlık.NET - Forum > Sağlık Personeli > 657 Kadrolu Sağlık Personeli

657 Kadrolu Sağlık Personeli 657 Kadrolu Sağlık Personeli

Seçenekler Arama Stil
Alt 16-07-2008, 13:37   #21
rafet72
Yeni Üye

rafet72 is on a distinguished road
Standart Cevap: eş durumu tayini

sayın ödemişli kardeşim eş durumu tayini münhal kadroya göre değil standart kadroya göre yapılıyor.Ayrıca bakanlığın red gerekçesi de eşimin 4/b li oluşu olarak geçiyor.münhal kadro ile ilgili değil.
rafet72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-08-2008, 12:51   #22
korkmazay
Yeni Üye

korkmazay is on a distinguished road

eş durumu tayini ile ilgili son durum hakkında bilgisi olanlar varsa anlatsın .

ben sağlık bakanlığında 657 memur olarak BURSAdayım (11 yıllık kadro derecem 7/2)
eşimde sağlık bakanlığında 657 hemşire İSTANBULda (1,5 yıllık kadro derecesi 10/3)
çalışmaktadır.
eşim önlisans mezunu
ben lise mezunu olduğum için
eşim bursaya gelemez dediler bakanlıktan.

ancak ben başka bir kurumda veya bakanlıkta çalışmış olsaydım
eşim bursya geliyormuş.

sağlık bakanlığının bu uygulaması hakında bilgisi olan varmı....

Konu korkmazay tarafından (28-08-2008 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir..
korkmazay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-10-2008, 10:05   #23
aslanbey
Yeni Üye

aslanbey is on a distinguished road

işin zor sırf böyle bir durumdan ben nişanlımdan ayrıldım kız afyona gelmeyi kabul etmedi bende denizliye gidemedim.. neyse en azından sen istanbula gidersin olmazsa birde eşin dönem tayininde bursayı ister olmazsa
aslanbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 21:42   #24
misisipi
Yeni Üye

misisipi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

misisipi is on a distinguished road

selam arkadaslar ben 4\b li ebeyım esım kadrolu ogretmen.vanda gorev yapıyorum.vanın ılcesınde benım durumumda bır arkadasım calısıyor ve esı kadrolu ogretmen yanı ssk ve emeklı sandıgı.....es durumundan tayın oldu.ssk lının yanına emeklı sandıgı geldıı....bence emsal gosterırken baska branslarıda arastırın.INSALLAH AYRI OLAN HERKES BIR ARAYA GELIR
misisipi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 22:17   #25
nvnmstf
Yeni Üye

nvnmstf is on a distinguished road

merhaba arkadaşlar bende 657 ye tabi tıbbi sekreterim eşimde 4 b ye tabi tıbbi sekreter. bizde maalesef ayrı illerde çalışıyoruz. ben Ankara bölge idare mahkemesine eşimin yanına gitmek için dava açtım kazandımda. bir yıl önce eşimin yanına atandım ancak sağlık bakanlığı mahkeme kararını temmize götürdü ve ben bir yıl aradan sonra tekrar eski görev yerime gönderildim. yani dava açıp kazanmanız hiç bir şey ifade etmiyor boşuna heveslenmemeniz için yazmak istedim. dönem tayininden başka şansımız yok dönem tayininde de eşimin olduğu il tayinlere kapalı bizimle aynı durumda olan başka bir arkadaşıma mahkemeden olumsuz yanıt geldi eşi 4 yıllık pirimi dolduruca ve son iki yılı aynı görev yerinde olunca tayinin yapılır demişler ama maalesef 5 yıl olmuş ve tayin istediğinde senin eşin ssk lı ama aynı zamanda devlet memuru bu mazeretle tayinini kabul edilemez demiş bakanlık. yani bizim işimiz sadece Allaha kaldı artık boşanır mıyız istafa mı ederiz ona karar vermemiz gerekiyor. hepimize kolay gelsin.
nvnmstf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 22:19   #26
nvnmstf
Yeni Üye

nvnmstf is on a distinguished road

sağlık bakanlığı ve milli eğitim bakanlığı atama nakil yönetmelikleri birbirinden çok farklı
nvnmstf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2009, 20:33   #27
rafet72
Yeni Üye

rafet72 is on a distinguished road

sayın arkadaşlar sendikaların imzalamış olduğu mutabakat metnindeki maddelerin hayata geçirilmesi ile ilgili beklemekten başka bir çare bırakmıyorlar maalesef. Hakkımız olan bir şeyi önce ya alıyorlar ya da yavaş yavaş can çekiştirerek veriyorlar ve her bir parçasını verdiklerinde çok büyük bir lutüf yapmış gibi davranıyorlar. Dünyanın hangi hukuk devletinde ya eşin ya işin diye sana iki seçenek sunuyorlar? Hangi mantıkla becayişin önünü tıkıyorlar? Devlete ne maliyeti var ki yer değiştirmeye izin vermiyorlar? Yüce rabbimden tek dileğim var Bizlere bunu yaşatanlara allah aynı acıyı tattırsın inşallah.
rafet72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2009, 19:19   #28
merweebe
Acemi Üye

merweebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

merweebe is on a distinguished road
Question Cevap: eş durumu tayini

arkadaslar millieğitim de 657 li devlet memuru olan biri sağlıkbakanlığında 4b li olanın yanına eş durumundan gidebiliyormu lütfen cvp
merweebe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2009, 21:15   #29
ahmetmert
Yeni Üye

ahmetmert is on a distinguished road

arkadaşlar size bi sorum olacak çok zor durumdayım.eşim üNiv hastanesinde 4b li bende nüfusta 657 ye tabiyim.eş durumu için dilekçe verdim .kendi müdürüm muafakat vermedi.yazı şimdi il müd.de. eğer il müd de olumsuz yazıp muafakat vermezse dava açarsam davayı kazanırmıyım.bi de eşimin 2 yıl da 360 gün prim yatırması diye bir şart var mı? son olarak bu çıkacak taslak geçerse eş durumundan direk tayin olabilirmiyim.bilgisi olanlar yardım ederseniz sevinirim çok zor durumdayım.herkese şimdiden teşekkürler.
ahmetmert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-2009, 23:17   #30
yağmurum
Acemi Üye

yağmurum is on a distinguished road

arkadaşlar 13 yıllık 657 sağlık memuru olarak görev yapmaktayım 5 sene önce 4924 lü olan eşim dolayısıyla urfa siverek ilçesine geldim.yeni alımlarda eşim 4.b ye geçmek için memlekete yakın olsun diye tercih yaptı eğer tayini çıkarsa benim kadrolu 13 yıl ve 20000 hizmet puanıyla şansım ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.mesajları okuyunca karamsar oldum.
yağmurum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil