Personel Sağlık.NET

Geri git   Personel Sağlık.NET - Forum > Sağlık Personeli > 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli

4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli

Seçenekler Stil
Alt 03-02-2010, 22:38   #21
yusufumdeniz
Yeni Üye

yusufumdeniz is on a distinguished road
Standart Cevap: iptal ihdaslar

bildiğim kadarıyla 4b ve 4924 lerin iptal ihdasları ayrı ayrı oluyor.14.12.2009 da 4b iptal ihdası oldu.
yusufumdeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2010, 00:09   #22
ARSLANBEY
Yeni Üye

ARSLANBEY is on a distinguished road

arkadaşlar bugün ben de görüştüm ankarayla. 4924 lülerin iptal ihdasları bakanlar kurulundan çıkmış. şu an maliyede vizdeymiş. İnşallah bize gelirse en kısa sürede Sağlık Mazeretini bitirecez dediler. İnşallah arkadaşlar Rabbim Cümle Sıkıntıda olan kardeşlerimize en güzel ve en hayırlı çözümler nasib etsin.(amin). İnşallah bu tayinlerden ihtiyacı olan cümle kardeşlerim en iyi şekilde istifade eder. Az daha sabır diyelim arkadaşlar. Allah cümlemizin yar ve yardımcımız olsun.(amin)
ARSLANBEY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2010, 00:42   #23
asabi
Üye

asabi is on a distinguished road

aile hekimliğine gecen illerde calışanlarmı yapacak.yok sam bütün 4924 ler mi yapa biliyo arkadaşlar..
asabi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2010, 08:40   #24
hdemir18
Yeni Üye

hdemir18 is on a distinguished road

asabi arkadaşım iptal-ihdası genelde aile hekimliğine geçen yerler yapıyor. ancak aile hekimliğine geçmeyen yerlerde eğerki işini yaptırabiliyosa gidiyor. müdürlük çalıştığın birimde sözleşmeli personelin ihtiyacı yok diye bakanlığa çkys üzerinden bildirir. ama müdürlükler bu olaya pek sıcak bakmıyor. çünkü uç bölgedeki elemanını başka yere göndermek istemiyor. fakat aile hekimliğine geçilen yerlerde sağlık ocakları ve sağlık evleri kapandığı için müdürlük buradaki elemanını iptal ihdasla başka yerlere gönderiyor veya size tercih hakkı sunuyor. olay bundan ibaret
hdemir18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2010, 11:18   #25
asabi
Üye

asabi is on a distinguished road

hdemir18 ..arkadaşım cok saol hayırlısı aydınlatın bizi. bizim müdürlük te gönderir ya cok.hakkımızda hayırlı demekten başka birşey gelmiyor hepimizin allah yardımdıcısı olsun isteyen istediğiyere gider inşallah
asabi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2010, 14:59   #26
lab yeşim
Acemi Üye

lab yeşim is on a distinguished road

gerçekten artık suyunu çıkarttılar, neyi bekliyorlar yok maliyede yok şurda yok burda oyalamaktan başka birşey degil yaptıkları.çok ayıp. eş durumundada aynısını yapıyorlar yok ocak yok şubat.insanında bir sabrı var hepsini ALLAHA havale ediyorum.
lab yeşim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 00:13   #27
yusufumdeniz
Yeni Üye

yusufumdeniz is on a distinguished road

arkadaşlar 6,5 aydır iptal ihdası bekliyorum artık gece gündüz bunu düşünmekten yoruldum , sıkıldım hergün bugün birşeyler olur belki diye güne başlayıp aynı sonla günü bitirmek çok zor geliyor ben daha önceki yapılan iptal ihdaslarla kıyaslama yaptığımda maliyeden vize işi 1 ay sürüyodu ve 1 hft içinde yeni görev yerlerine başlanıyordu yani bizim şubat ayının ilk haft yeni görev yerlerimize başlamamız gerekirken bizler halen maliyeden vize bekliyoruz ve malesef ne kadar bekleyeceğimizide bilmiyoruz tamam yazışma, kurumdan kuruma yazının gitmesi vs. sebepler herzaman aynı sürede olacak diye birşey yok bi takım gecikmelerde olabilir bununda farkındayım, düne kadar yerdeğiştirme hakkımızda yoktu bunuda biliyorum ama dedim ya çok yoruldum neden böyle oldu yada bu işler ne kadar sürer netleşiri düşünmek istemiyorum ama elimde değil ve tek çare var 6,5 ay beklediğim gibi beklemek inş.herkez için biran önce hayırlısıyla açıklanır.
yusufumdeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 08:51   #28
teoulusoy
Acemi Üye

teoulusoy is on a distinguished road

editör bu konuda neden yardımcı olmuyor bilmiyorum.yardım istiyoruz cevap verme zahmetinde bile bulunmuyor.
teoulusoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 16:25   #29
ASIR
Acemi Üye

ASIR is on a distinguished road

eş durumunda ; 4/b boş yerlere 4924 atanabilmi bu bir muamma. tek çatı diye bir haber ortaya atıldı ama hala kesin birşey yok. ama şu gerçekki 4924 boş kadro yok denecek kadar az. nasıl olursa olsun boş kadro olur inşallah. çok mağdur var bizim gibi çünkü.
ASIR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2010, 18:03   #30
0660
Yeni Üye

0660 is on a distinguished road
Question Cevap: iptal ihdaslar

arkadaşlar son gelişmeler nedir?
0660 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil