hımmmm, demek Gülhan hanımla görüşüyorsunuz Şenkaya'nın içinden mi köylerinden misiniz? Annem Şenkayalı ondan sordum, Turnalı köyü (kotik yani)
Ben Şenkaya merkezden. Ama sizin köyden tanıdığım bi sağlık memuru abi var. Erdal abi. Şenkaya da eşiyle çalışıyordu. Şimdi Gebze de çalışıyor. Bazen arasıra görüyorum.
Ben Şenkaya merkezden. Ama sizin köyden tanıdığım bi sağlık memuru abi var. Erdal abi. Şenkaya da eşiyle çalışıyordu. Şimdi Gebze de çalışıyor. Bazen arasıra görüyorum.
aaaaaaaaaa o benim akrabamm, Erdal abim yaa, annemin kuzeni... Daha geçen cumartesi düğünde gördüm Gebze de
__________________ Tek çiçek deyip geçme tek damlaydı bu cihan, sen tohum saç git, bilinmez ne gösterir zaman!
ben darıca da oturduğum için ara sıra görüşüyoruz onunla. taa Erzurum dan tanışıyoruz
hımmmm, sen o zaman benim dayımı ve ve kuzenlerimide tanırsın. Erdal abiyle devamlı beraberler, yakından görüşüyorlar. Emekli öğretmen benim dayım, şimdi yine Engelliler ilköğretim okulunda görev yapıyor.
__________________ Tek çiçek deyip geçme tek damlaydı bu cihan, sen tohum saç git, bilinmez ne gösterir zaman!
Tanıyor olabilirim, çünkü göz hafızam çok iyidir. eminim seni de görsem tanırım. sen nerde çalışıyorsun?
bayrama erz a gittim. Okulmuzun (Oltu Sağ. Mes.Lis.) önünden geçtim. hemen insanın gözünün önünde canlanıyor okul anıları.