Öğretmen adaylarına müjde: 2010'da 40 bin atama yapılacakNİMET ÇUBUKÇUMilli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan öğretmen adaylarına sevindirici haber geldi. Özel bir televizyon kanalında atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Çubukçu, 2010 yılında yaklaşık 40 bin öğretmen alımı gerçekleştireceklerini söyledi.Milli Eğitim Bakanı olarak 6 aylık çalışma süresinde 25 bin öğretmen ataması yaptığını belirten Çubukçu, sözleşmeli öğretmenlerle de ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Yaklaşık 70 bin sözleşmeli öğretmen olduğunu kaydeden Bakan, söz konusu çalışanların kadroya alınması için Maliye Bakanlığı ile çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Çubukçu, "Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum." dedi
MİLLİ EĞİTİM BAKANI NIN BUGÜN Kİ GAZETELERDE YAYINLANAN RÖPORTAJI NEDEN SAĞLIK BAKANI SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİNE KADRO İSTEMİYOR AMAÇ DOĞUDAKİ HASTANELERDE PERSONEL AÇIĞINI GİDERMEK 4/B Lİ SAĞLIKÇILARA KADRO VERİLMİYORSA ORALARDA OKULLAR YOKMU OKULLARDA ÇALIŞAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRATMENLERE KADRO VERİLİYORSA BİZE NEDEN VERİLMİYOR
bu sağlıkçılar bu kadar pasif olduğu sürece kadro hiç verilmez.eeeee böyle olunca sağlık bakanının da canına minnet.bulmuş kuzu gibi adamları niye kadro versinki.
sende haklısın arkadaşım.ama istediğimiz çok şey deil.Bi tayin hakkı ya.ünirvesitede aileden uzak,çalışırken uzak.hep uzak hep uzak.nereye kadar bu böyle sürecek